Lessen Nederlands in Zeeland

Lessen Nederlands

Taalcirkels kan Nederlandse les verzorgen voor alle doelgroepen: of het nu gaat om middelbare scholieren of om bedrijven, dat maakt niet uit. Het is allemaal mogelijk.

Bedrijfstrainingen

Wilt u dat uw werknemers beter Nederlands leren schrijven? Of is het belangrijk dat de leesvaardigheid verbetert? Taalcirkels verzorgt cursusprogramma’s Nederlands voor individuele medewerkers of voor groepen. De trainingen kunnen speciaal voor uw bedrijf worden ontwikkeld; een programma op maat dus! In overleg worden de gewenste lesstof en het aantal lessen bepaald. Taalcirkels kan de training op de werkplek geven, maar beschikt ook over een eigen locatie voor groepslessen tot maximaal 10 personen.

Lessen voor scholieren en studenten

Zit op je op school en vind je Nederlands moeilijk? Misschien moet je bijna examen doen en wil je daar graag extra voor oefenen? Of wil je al je hele leven juf worden op een basisschool, maar is de taaltoets voor de PABO een probleem? Taalcirkels geeft lessen en trainingen Nederlands voor middelbare scholieren, mbo’ers en hbo-studenten. Zowel privélessen als groepslessen zijn mogelijk.

Intake

Er is altijd eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden de wensen en de mogelijkheden besproken. Dit kan voor iedereen weer anders zijn; de lessen zijn altijd op maat! Na de intake ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Meer informatie? Neem contact op via e-mail: taalcirkels@gmail.com, telefoon: 06 27895002 of het contactformulier op deze site.

Taalcirkels

Janneke Slabbekoorn
taalcirkels@gmail.com